معرفی برند, معرفی خودرو, هیوندای

هیوندای موتور – معرفی شرکت و محصولات

شرکت هیوندای موتور

هیوندای موتور:

هیوندای موتور، شرکت خودروسازی کره‌ای و چندملیتی است، که در سال ۱۹۶۷ توسط چانگ جو-یانگ (بنیانگذار گروه شرکت‌های هیوندای) تأسیس شد.

هیوندای موتور به همراه کیا موتورز، از زیرمجموعه‌های هیوندای موتور گروپ به‌شمار می‌آیند، که در حال حاضر پس از شرکت‌های جنرال موتورز،گروه فولکس‌واگن و تویوتا، به‌عنوان چهارمین خودروساز بزرگ جهان شناخته می‌شود.

دفتر مرکزی این شرکت در شهر سئول قرار دارد. شرکت هیوندای موتور (بدون کیا) در سال ۲۰۰۸ در رتبه هشتم از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی جهان قرار داشت. این شرکت در سال ۲۰۱۲ بیش از ۴٫۴ میلیون خودرو در کشورهای مختلف به‌فروش رساند. بخشی از سهام شرکت هیوندای موتور در بازارهای بورس کره، بورس نزدک و بورس لندن مبادله می‌شود.

این شرکت مالک بزرگترین کارخانه یکپارچه تولید خودرو در جهان می‌باشد، که در شهر اولسان قرار دارد و سالیانه بالغ بر ۱٫۶ میلیون اتومبیل تولید می‌کند. امروزه شرکت هیوندای محصولات خود را از طریق ۶ هزار مرکز فروش و نمایندگی رسمی، که در ۱۹۳ کشور جهان مستقر می‌باشند.

تاریخچه هیوندای - فیلم

تاریخچه شرکت هیوندای موتور:

هسته اولیه گروه شرکت‌های هیوندای در سال ۱۹۴۶ توسط چانگ جو-یانگ تأسیس شد و در طول دهه نخست فعالیتش، با استفاده از حمایت‌های دولتی، انواع فعالیت‌های صنعتی همچون: ساخت‌وساز، فولادسازی، کشتی‌سازی، خدمات پشتیبانی، تجارت، الکترونیک و خدمات مالی را تحت پوشش قرار داد و در ابتدای دهه ۱۹۶۰ به بزرگترین شرکت خوشه‌ای کره جنوبی تبدیل شد.

چانگ جو-یانگ در سال ۱۹۶۷ هیوندای موتور را به‌عنوان شرکت تابعه گروه هیوندای و بازوی خودروسازی این گروه صنعتی تأسیس نمود. نخستین خودروی عرضه شده توسط این شرکت، فورد کورتینا بود، که با مشارکت مستقیم شرکت فورد، در کره جنوبی مونتاژ می‌شد. مالکین شرکت هیوندای با هدف ساخت خودرویی مستقل، مدیرعامل اسبق شرکت خودروسازی انگلیسی بریتیش لیلاند؛ جورج ترنبول را استخدام کردند. ترنبول نیز ۵ مهندس بریتانیایی را برای پیشبرد توسعه و ساخت اتومبیل بکار گرفت.

هیوندای پونی:

مدیران هیوندای با مشارکت شرکت‌های ایتال‌دیزاین به منظور طراحی خودرو و میتسوبیشی موتورز برای تأمین اجزای تولیدی و اکسل، اولین اتومبیل کره‌ای، یعنی هیوندایی پونی را در سال ۱۹۷۵ تولید کردند، که در پی آن صادرات نخستین محصول بخش خودروسازی هیوندای، به کشور اکوادور نیز در همان سال آغاز شد. هیوندای پونی عنوان سازنده پرفروش‌ترین اتومبیل کره‌ای را برای شرکت هیوندای به ارمغان آورد و هنوز هم این اتومبیل بدون رقیب باقی‌مانده‌است.

هیوندای پونی

نسل دوم از خودروی هیوندای پونی در سال ۱۹۸۲ نقطه عطف دیگری را رقم زد و اولین صادرات در مقیاس وسیع خودروهای هیوندای شکل گرفت. اتومبیل کوچک پونی با بهره‌مندی از سود درآمد کارکنان کره‌ای، بازار اتومبیل کوچک کانادا را در سال ۱۹۸۳ دگرگون ساخت. پس از آن بود که دنیای خودروسازی از به وجود آمدن یک سازنده دیگر اتومبیل در آسیای جنوب شرقی مطلع شد.

تا سال ۱۹۹۱ شرکت هیوندای طیف اتومبیل‌هایش را به هیوندای الانترا بزرگتر، هیوندایی سوناتا و اولین کوپه‌اش توسعه داده بود. در همان سال اولین موتور آلفا ۱٫۵ لیتر را تولید نمود. میزان فروش مخصوصاً در همه بازارهای مهم آمریکا سریعاً در حال افزایش بود. با این حال این رشد اساساً به دلیل قیمت معامله پائین خودروهای هیوندای بود. حتی در دهه ۱۹۹۰ اتومبیل‌های هیوندای هنوز برای کیفیت ضعیف ساخت و کم توجهی به جزئیات، انگشت‌نما بودند.

در سال ۱۹۹۷ بحران مالی آسیا، ضرر زیادی به صنعت خودروسازی کره جنوبی وارد ساخت، اما شرکت هیوندای از این فرصت استفاده کرد، تا شرکت کیا موتورز که ورشکست شده بود را، خریداری و تصاحب نماید و موقعیت پیشتاز خود در بازار داخلی کره را تقویت کند. با این وجود، این بحران قسمت تاریک فروش چند صنعتی را در شرکت مادر؛ یعنی هیوندای آشکار ساخت.

در پی فشارهای دولت وقت کره جنوبی، سرانجام مالکین هیوندای، اقدام به تفکیک گروه هیوندای نمودند، که پس از تکمیل فرایند تفکیک بخش‌های مختلف این گروه، در سال ۱۹۹۸ چانگ مونگ-کو، فرزند ارشد چانگ جو-یانگ (بنیانگذار شرکت‌های هیوندای) کنترل بخش خودروسازی را در دست گرفت، که امروزه همچنان نیز در جایگاه مدیر عامل اجرایی و رییس هیئت مدیره هیوندای موتور، سکان رهبری آن را در دست دارد. چانگ پس از تحویل شرکت، در سال‌های نخست، مدیریت را از نو سازماندهی کرد، کنترل کیفی را ارتقا بخشید و سرمایه‌گذاری در زمینه تحقیق و توسعه را افزایش داد.

پس از جدا شدن از گروه هیوندای در سال ۲۰۰۰ شرکت هیوندای موتور توانست به همراه کیا موتورز، زیر چتر هیوندای موتور گروپ، تنها بر روی صنعت خودروسازی تمرکز کند. از آن زمان به بعد هیوندای موتور تحت مدیریت چانگ مونگ-کو، موفق شده تا حد چهارمین خودروساز بزرگ جهان، بهمراه کیا و خود به تنهایی، تا رتبه هشتمین شرکت بزرگ خودروسازی جهان، رشد کند. برنامه هیوندای، پیشروی تا به دست آوردن مقام پنجم تا سال ۲۰۱۴ است. در اروپا نیز امروزه سایت‌های تولید و نیز طراحی توسط هیوندای ایجاد شده‌اند.

در طول دهه ۲۰۰۰ میلادی، اتومبیل‌های هیوندای بصورت وسیع در کیفیت ساخت، تکنولوژی و حتی ظاهر، توسعه یافتند، که تغییر ظاهر اتومبیل‌ها و طراحی بدنه آنها، توسط مراکز طراحی جدیدی که از سال ۲۰۰۱ به بعد، راه‌اندازی شده بودند، انجام می‌شود.

تولید نسل چهارم از هیوندای سوناتا، در ابتدای دهه ۲۰۰۰ میلادی، با اتومبیل‌های ژاپنی پُرفروش و جدید مخصوص خانواده، در بازار ایالات متحده آمریکا به رقابت پرداخت، در حالی‌که مدل‌های هیوندای آی۱۰، هیوندای آی۲۰ و هیوندای آی۳۰، بازار اروپا را هدف قرار داده بودند و فروش زیادی را در اروپا به خود اختصاص دادند. این شرکت در سال ۲۰۰۸ هیوندای جنسیس را عرضه کرد، که رقیبخودروهای سایز بزرگ لکسوس و اینفینیتی به‌شمار می‌آید.

کارخانه جدید در جمهوری چک طبق برنامه ظرفیت تولید سالانه‌ای در حدود ۳۰۰٫۰۰۰ خودرو را خواهد داشت. بعلاوه هیوندای هم‌اکنون بزرگترین کارخانه یکپارچه و سایت مجتمع تولید خودروی جهان، با ظرفیت تولیدی معادل ۱٫۶ میلیون دستگاه در سال را در اختیار دارد، که در شهر اولسان، کره جنوبی مستقر می‌باشد.

امروزه در کره جنوبی، هیوندای موتور به تنهایی بیش از ۵۰٪ درصد از بازار فروش خودرو را به خود اختصاص داده است. شرکت هیوندای موتور با پشتیبانی مالی جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان نیز وجهه خود را بخوبی بهبود بخشید. در حدود ۱٫۰۰۰ دستگاه خودروی هیوندای، در این دوره از جام جهانی فوتبال، در کشور آلمان، فعال بودند.

میزان تولید هیوندای موتور در اوج شکوفایی در سال ۲۰۰۹:

در جدول زیر، تولید خودروهای شرکت‌های زیرمجموعه گروه هیوندای موتور (کیا موتورز و هیوندای موتور) در طول سال مالی ۲۰۰۹ میلادی، مشخص شده‌است.

برندخودروکامیوناتوبوسمجموع
هیوندای۲٫۷۵۵٫۴۸۹۲۴۷٫۰۴۵۹۷٫۴۲۲۳٫۰۹۹٫۹۴۶
کیا۱٫۴۶۷٫۰۴۳۷۷٫۹۳۴۸۴۳۱٫۵۴۵٫۸۲۰
مجموع۴٫۲۲۲٫۵۳۲۳۲۴٫۹۷۹۹۸٫۲۶۵۴٫۶۴۵٫۷۶۶

سبد محصولات هیوندای موتور:

خودروهای شهری:

هیوندای آتوس:

به گزار ش یدک مال اتومبیلی جمع‌وجور است، که برای رقابت با خودروهای فورد کا و فولکس‌واگن لوپو عرضه گردید. نسل دوم آتوس در سال ۲۰۰۲ و نسل سوم آن نیز در سال ۲۰۰۴ وارد بازار شد. از تابستان ۲۰۰۴ عرضه آتوس تنها در اروپا متوقف شد و هیوندای گتز جایگزین این مدل گردید. از سال ۲۰۰۸ نیز هیوندای آی۱۰ جای آن را در اروپا پر کرد. هیوندای آتوس همچنان در کشور هند بفروش می‌رسد.

Hyundai_Atos_Prime-هیوندای-آتوس-یدک-مال
هیوندای i10 (آی ۱۰):

 به گزارش یدک مال، خودرویی کوچک در کلاس اتومبیل‌های شهری است که جانشینی برای مدل هیوندای آتوس می‌باشد. این مدل در کارخانه‌های هیوندای موتور مستقر در چنای، هند و کولیم، مالزی تولید می‌شود.

هیوندای I10

خودروهای سوپرمینی:

هیوندای گتز:

به گزارش یدک مال، این مدل جانشین مدل هیوندای آتوس شد، که با توجه به تقاضای بالا برای فروش، در سال ۲۰۰۵ اصلاحاتی در آن انجام گردید و مدل توسعه یافته، به عنوان نسل دوم از گتز عرضه شد. در بازار خودروی اروپا، در میان تمامی مدل‌های عرضه شده توسط هیوندای، پس از هیوندای توسان، بیشترین فروش را در سال ۲۰۰۹ داشته‌است.

هیوندای گتز
هیوندای i20 (آی ۲۰):

به گزارش یدک مال، یکی از موفق‌ترین مدل‌های شرکت هیوندای موتور، در بازار اروپا به‌شمار می‌آید. آی۲۰ جانشینی برای هیوندای گتز است، که از نظر ابعاد، اندکی از گتز بزرگتر می‌باشد. این مدل از نظر ایمنی از استاندارد بالایی برخوردار است. سال ۲۰۱۲ نسل دوم آی۲۰ عرضه گردید، که از نظر فنی و ظاهری، تغییراتی در آن ایجاد شد.

هیوندای i20

خودروهای کامپکت:

هیوندای پونی:

به گزارش یدک مال، این خودرو در کلاس خودرو کامپکت کوچک قرار گرفته، طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور عقب بوده‌است.

هیوندای پونی
هیوندای اکسنت:

به گزارش یدک مال، نمونه توسعه یافته و جانشین هیوندای پونی می‌باشد، که در طبقه‌بندی خودروهای سایز کوچک هیوندای، بالاتر از هیوندای گتز و زیر هیوندای آی۳۰قرار دارد.

هیوندای اکسنت
هیوندای لانترا:

 به گزارش یدک مال، این مدل تنها در اروپا و کره جنوبی عرضه شد. نسل دوم آن در سال ۱۹۹۵ با ایجاد تغییراتی در موتور و نسل سوم از لانترا در سال ۱۹۹۸ با ایجاد تغییراتی در ظاهر و طراحی بدنه آن، وارد بازار اروپا شد. هیوندای لانترا در عمل، نمونه اولیه از مدل هیوندای الانترا به‌شمار می‌آید.

هیوندای لانترا
هیوندای الانترا:

به گزارش یدک مال، این خودرو در کشورهای کره جنوبی، مالزی و ایران با نام هیوندای آوانته شناخته می‌شود. الانترا در سال ۲۰۱۱ عنوان خودروی سال آمریکای شمالیرا از آن خود کرد. این مدل در بازار اروپا جانشینی برای هیوندای لانترا بود، که از سال ۲۰۰۷ تولید آن در اروپا متوقف شد و هیوندای آی۳۰ جایگزین آن گردید، ولی در بازار آمریکای شمالی، از سال ۲۰۰۷ نسل چهارم و پس از آن نسل پنجم از الانترا عرضه شد.

هیوندای النترا الانترا
هیوندای آی ۳۰ -i30:

هیوندای آی۳۰، (به انگلیسی: Hyundai i30) به گزارش یدک مال، خودروی کامپکت تولید شده توسط شرکت کره‌ای هیوندای موتور می‌باشد، که از سال ۲۰۰۷ در ۳ طرح هاچ‌بک ۳-در، هاچ‌بک ۵-در و استیشن واگن ۵-در عرضه می‌شود. نسل دوم هیوندای آی۳۰ در ماه سپتامبر ۲۰۱۱ در نمایشگاه بین‌المللی خودروی فرانکفورت رونمایی شد.

هیوندای آی۳۰ اشتراکات فراوانی با هیوندای الانترا دارد، اما بزرگترین تفاوت آن در سبک هاچ‌بک بدنه می‌باشد. در کانادا و ایالات متحده آمریکا با نام الانترای واگن یا نسل چهارم الانترا عرضه می‌شود. پلتفرم این اتومبیل با کیا سید یکسان و مشترک است. مشخصات نسل دوم این مدل شامل: طول ۴۳۰ سانتی متروعرض۱۷۸ سانتی مترو ارتفاع ۱۴۸ سانتی‌متر، فاصله دو محور جلو و عقب ۲۶۵ سانتی‌متر و وزن خالص نسل دوم آن معادل ۱۱۸۵ کیلوگرم می‌باشد. i30های سال ۲۰۱۲ به بعد دارای دو دیفرانسیل (محور) می‌باشد

هیوندای آی 30 - Hyundai i30

خودروهای اندازه متوسط:

هیوندای استلر یا استلار:

به گزارش یدک مال، این خودرو که در واقع بر پایه فورد کورتینا ساخته شده اس در کلاس خودرو سایز متوسط قرار گرفته‌است. سیستم جعبه‌دندهٔ آن ۴ دنده به دو صورت خودکار و دستی است

هیوندای استلر
هیوندای سوناتا:

به گزارش یدک مال،خودرویی است، که در کلاس خودرو سایز متوسط و با طراحی خودروهای موتور جلو-محور جلو و چهار درب سدان تولید شده‌است. نام این مدل، برگرفته از واژه سونات می‌باشد. در سطح جهانی توسط شرکت هیوندای موتور به بازار عرضه شده‌است. این خودرو از سال ۱۹۸۵ تا کنون تولید شده‌است. نسل هفتم و هشتم هیوندای سوناتا در شرکت آسان موتور ایران بصورت وارداتی عرضه می‌شد.

معرفی هیوندای سوناتا
هیوندای آی۴۰ – i40:

خودرویی طراحی شده برای طبقه متوسط بازار اروپا است. این مدل، بر پایه هیوندای سوناتا ساخته شده، که تغییرات زیادی در طراحی ظاهری و طول خودرو انجام شده‌است. در تابستان ۲۰۱۱ نسخه استیشن واگن و در بهار ۲۰۱۲ نسخه سدان آی۴۰ عرضه گردید.این خودرو کیفیت بالاتری نسبت به سوناتا دارد و در طراحی جلو شبیه به هیوندای الانترا می‌باشد.البته این خودرو موتور ضعیف تری نسبت به سوناتا دارد.

هیوندای i40

خودروهای شرکتی یا تشریفاتی:

هیوندای آزرا:

هیوندای آزرا یا گرانجور (به انگلیسی: Hyundai grandeur) به گزارش یدک مال، خودرویی در رده خودروهای سایز بزرگ Full Size است که با موتور ۳٫۳ لیتری با قدرت ۲۳۵ اسب بخار وارد ایران می‌شد این خودرو از یک گیربکس ۵ سرعته تیپ ترونیک استفاده می‌کند. Hyundai_Azera-هیوندای-آزرا-هیوندای-گرنجور

شتاب صفر تا صد این خودرو ۷٫۸ ثانیه است. این خودرو از نظر استاندارد آلایندگی دارای یورو ۳ می‌باشد و برای سال ۲۰۱۱ دچار تغییراتی در ظاهر و موتور شده‌است.

نوع لیمیتد آن با موتور ۳۸۰۰ سی سی عرضه شده بود و در حال حاضر حجم موتور این خودرو در مدلهای ۲۰۱۲ به ۳۰۰۰ سی سی کاهش یافته‌است و مدل ۲۰۱۸ این خودرو با موتور ۲.۴ لیتری به ایران عرضه می‌شود.تا پیش از تولید جنسیس این خودرو لوکس‌ترین خودروی تولیدی هیوندای بوده‌ است.

هیوندای جنسیس:

به انگلیسی: Hyundai Genesis به گزارش یدک مال، خودرویی است که از سال ۲۰۰۸ تا کنون در کره جنوبی ساخته می‌شود.این خودرو در سال ۲۰۰۷ برای نخستین بار در نمایشگاه نیویورک رونمایی شد. این خودرو در کلاس خودرو سایز بزرگ قرار گرفته، طراحی آنموتور جلو و توزیع نیروی پیشران بوده‌است. سیستم جعبه‌دنده آن ۶ دنده به صورت خودکار است.

هیوندای جنسیس

خودروهای لوکس یا لاکچری هیوندای:

هیوندای داینستی:

(Hyundai Dynasty) خودرویی است که در سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۵در کره (کشور) تولید شده‌است. طراحی آن FF بوده طول آن در حالت طبیعی ۴٬۹۸۰ میلیمتر (۱۹۶٫۱ اینچ)، عرض آن در حالت طبیعی ۱٬۸۱۰ میلیمتر (۷۱٫۳ اینچ) و ارتفاع آن در حالت طبیعی ۱٬۴۴۵ میلیمتر (۵۶٫۹ اینچ) است.

هیوندای داینستی
هیوندای ایکاس – ایکوئس - یا هیوندای سنتنیال:

هیوندای ایکوئس (Hyundai Equus) به گزارش یدک مال، خودرویی است که از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۶ در کره جنوبی تولید شده‌است. این مدل که با نام هیوندای سنتنیال نیز شناخته می‌شود، دارای پلتفرم و موتور مشترک با میتسوبیشی پرودیا می‌باشد. مدل ایکوئس، با طول ۵٫۱ متر، رقیب خودروهایی چونمرسدس-بنز کلاس-اس، ب‌ام‌و سری ۷، آئودی ای۸ و لکسوس ال‌اس به‌شمار می‌آید.

هیوندای سنتنیال

خودروهای اس یو وی (SUV):

هیوندای سانتافه - ix45:

به گزارش یدک مال، در اوایل سال ۲۰۰۱ ایده‌های جدی شرکت کره‌ای هیوندای برای رقابتی آشکار با فورد Escape، مزدا Tribute و پونتیاک Aztekبه ثمر نشست و مدل جدید با اسم سانتافه که نام شهری در نیومکزیکو است تولید شد و به سرعت در آمریکای شمالی تبدیل به محبوب‌ترین خودرو خانواده شد.

نسل اول هیوندای سانتافه:

سانتافه نسل اول روی پلت‌فرم SM از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ در خط تولید هیوندای جای گرفت.

این خودرو که در اولسان کره جنوبی تولید شد در ابتدا با مدلهای ۳٫۳، ۲٫۷ و ۲ لیتری تولید می‌شد که البته مدل آخر هرگز راهی آمریکا نشد.

نسل اول سانتافه از سیستم انتقال قدرت نیمه اتومات به همراه سامانه‌های AWD, FWD استفاده می‌کرد. درست یک سال بعد یعنی در سال ۲۰۰۲ سانتافه بدون تغییر مخصوص دوباره تولید شد و جالب اینکه هنوز هم جزو خودروهای پردرخواست بود. اما در اواسط همین سال حجم باک کلیه مدل‌ها از ۶۵ به ۷۵ لیتر تغییر کرد و البته قدری هم طراحی داخلی و چیدمان کنسول تغییر یافت.

در سال ۲۰۰۳ به دنبال برخی اعتراض‌ها از سوی مشتریان به علت نبود چراغ در جعبه داشبورد و عدم قدرت کافی، مدل تقویت شده ۳٫۵ لیتری به صورت شش سیلندر V شکل تولید شد. آخرین تغییر ظاهر یا Facelift نسل اول هم در سال ۲۰۰۵ صورت گرفت و علاوه بر تغییر ظاهری، حداکثر سرعت نیز به ۲۳۲ کیلومتر در ساعت افزایش یافت.

نسل دوم هیوندای سانتافه:

اما نسل دوم یا همان مدلی که ما در ایران هم می‌بینیم از ابتدای سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۲ روی پلت‌فرم CM در کارخانه هیوندای آلابامایآمریکا ساخته شد. هم‌اکنون در این کارخانه مدل سوناتای شش سیلندر هم تولید می‌شود.

اولین بار از این خودرو طی یک تشریفات خاص درنمایشگاه دیترویت سال ۲۰۰۶ رونمایی شده بود. در مورد سانتافه جدید باید گفت ایرادهای وارده به نسل اول مانند ورود صدای محیط به داخل و عدم دید مناسب عقب کاملاً حذف شد.

در کل سانتافه در سه تیپ LX, SE و GLS تولید شد که مدل آخر نام آشنای ایرانی‌ها است. سانتافه GLS با حجم ۲۶۵۶ سی‌سی می‌تواند ۱۹۰ اسب بخار قدرت را در۶۰۰۰ دور در دقیقه تولید کند. گشتاور آن ۱۸۳ پوند بر فوت است که در ۴۰۰۰ دور در دقیقه به حداکثر خود می‌رسد.

با توجه به این حجم طی کردن شتاب صفر تا ۱۰۰ ظرف مدت ۱۱٫۷ ثانیه خیلی هم بد نیست. سانتافه GLS در حالت خشک ۱۹۲۱ کیلوگرم و با احتساب تمام مایعات ۲۴۹۵ کیلوگرم وزن دارد. طول، عرض و ارتفاع آن هم به ترتیب ۱۷۹۳، ۱۸۹۰ و ۴۶۷۵ میلی‌متر است. طول محور آن ۲۷۰۰ میلی‌متر است که به همراه سیستم هوشمند AWD نیرو را بهتر کنترل می‌کند.سانتافه GLS با باک ۷۳ لیتری‌اش به صورت تئوری می‌تواند ۷۰۴ کیلومتر را بدون وقفه حرکت کند. این مدل از هیوندای در ازای مصرف هر ۵٫۴ لیتر از بنزین بدون سرب ۴۳٫۲ کیلومتر حرکت می‌کند.

از نظر آلایندگی هم این مدل وضعیت نسبتاً خوبی دارد به طوریکه در هر کیلومتر ۲۵۲ گرم CO۲ تولید می‌کند. هیوندای کره سانتافه را تا ۵ سال بدون محدودیت مسافتی گارانتی کرده‌است و در ضمن ۱۶ هزار کیلومتر هم خدمات فنی ارائه می‌دهد. حداکثر سرعت این خودروی ۲۱۱۵۰ دلاری، ۱۷۵ کیلومتر در ساعت است.

نسل سوم هیوندای سانتافه

به گزارش یدک مال، این نسل از هیوندای سانتافه در بدو ورود به بازار ما توانست فروش بسیار بالایی را تجربه کند بطوریکه در چند سال، هیوندای سانتافه رکورد واردات را در دست داشد.

هیوندای سانتافه اگرچه از نظر موتور ضعیف است، اما امکانات و چهره بروز سانتافه آن را در لیست پرفروش‌ها نگه داشته‌است.

هیوندای سانتافه بی شک جز موفق‌ترین خودروهای وارداتی از نظر فروش است. هیوندای سانتافه در سگمنت خودروهای شاسی بلند شهری قرار می‌گیرد. نسل سوم سانتافه نیز مانند دیگر محصولات هیوندای از سبک طراحی معروف به مجسمه سیال سود می‌برد، در نمای جلو اولین مسئله‌ای که جلب توجه می‌کند جلو پنجره ۶ ضلعی معروف هیوندای می‌باشد که پیش از این در سایر محصولات این کمپانی نیز دیده بودیم و به نوعی امضای طراحان هیوندای به‌شمار می‌رود. در کنار آن چراغ‌های زیبا و کشیده جلو که تا روی گلگیر امتداد یافته‌اند، قرار دارند که در خود مجموعه‌ای از لامپ‌های هالوژن، HID وLEDهای مخصوص روز را جای داده‌اند ضمن اینکه چراغ‌های مه‌شکن نیز هماهنگ با چراغ‌های جلو شکل گرفته‌اند. سپر از طرحی زیبا و کاملاً هماهنگ با پیکرهٔ خودرو برخوردار می‌باشد که این مجموعه در کنار هم چهره‌ای زیبا و مدرن را به خودرو بخشیده‌اند، در نمای جانبی خط برجسته‌ای که از چراغ‌های عقب شروع شده و تا روی گلگیر جلو امتداد یافته‌است به همراه شیب ملایم سقف در انتهای اتومبیل طرحی زیبا و فرمی دینامیک به خودرو داده‌اند. البته رینگ‌های ۱۸ اینچی سانتافه نیز به زیبایی این قسمت افزوده‌است.

طراحی عقب نیز با چراغ‌های کشیده و زیبایی که همانند قسمت جلو است و درب صندوقی که خطوط به کار رفته بر روی ان طراحی این قسمت را از سادگی خارج کرده و طرحی زیبا به آن بخشیده ضمن اینکه از طرح زیبای سپر و اگزوز دوقلو خودرو نیز به سادگی نمی‌توان گذشت.

در مجموع سانتافه از طراحی زیبا و هماهنگی برخوردار است که ایراد گرفتن از آن بسیار سخت است. با بازکردن درب خودرو اولین موردی که جلب توجه می‌کند نوشته سانتافه بر روی رکاب‌ها و درب‌ها می‌باشند که حس خوبی به بیننده القا می‌کنند.

طراحی کابین زیبا و مدرن می‌باشد که مانند دیگر محصولات هیوندای از خطوط شکسته و اشکال هندسی تشکیل شده‌است. طراحی برخی قسمت‌ها از جمله کیلومتر شمار و دریچه‌های هوا ما را به یاد دیگر محصولات این کمپانی کره‌ای می‌اندازد.

غربیلک فرمان نیز زیبا و هماهنگ با کابین شکل گرفته و دکمه‌های مربوط به کروز کنترل، سیستم صوتی و نمایشگر چند منظوره بر روی آن قرار دارد. دست دنده و روکش صندلی‌ها از جنس چرم می‌باشند که کیفیت مناسبی دارند، اما در مقابل قسمت‌هایی که در آن‌ها از پلاستیک خشک استفاده شده از کیفیت چندان مناسبی برخوردار نیستند. اصول ارگونومی در داخل کابین رعایت شده و به همین منظور کار با ادوات داخل خودرو راحت بوده، در کنسول میانی به ترتیب از بالا به پایین صفحه نمایشگر، کلید فلاشر، سیستم تهویه مطبوع قرار دارد ضمن اینکه در پشت دسته دنده نیز دو جا لیوانی وجود دارد.

فضای کابین هم برای سرنشینان جلو و هم عقب عالی بوده و هیچ کمبودی از نظر فضای پا و بالای سر برای سرنشینان وجود ندارد ضمن اینکه صندلی‌های راحت و ارگونومیک سانتافه نیز به راحتی سرنشینان می‌افزاید.

سانتافه توانایی حمل هفت سرنشینان را دارد که صندلی‌های انتهایی به خوبی در صندوق خودرو جا سازی شده‌اند ضمن اینکه برای سرنشینان آن دریچه سیستم تهویه با تنظیم شدت هوا نیز وجود دارد. از نظر تجهیزات رفاهی و ایمنی سانتافه با تیپ‌های زیاد و البته گیج‌کننده به داخل کشور راه یافته‌است،

مدل پایه این خودرو دارای تجهیزات رفاهی و ایمنی نظیر سیستم ترمز دیسکی با دیسک‌های خنک شونده در جلو به همراه سیستم‌های ABS, EBD,EBA، کمربندهای پیش‌کشنده و محدودکننده به همراه بوق اخطار نبستن کمربند، دو ایربگ، کروز کنترل، سیستم صوتی با صفحه نمایشگر با ورودی‌های USB, AUX, Ipod با ۶ بلندگو به همراه دکمه‌های روی فرمان، دوربین دید عقب، سنسورهای پارک عقب، گرمکن صندلی‌های جلو، درب صندوق برقی، پدال پایی ترمز دستی، سیستم eco برای کاهش مصرف سوخت، وجود جک‌های هیدرولیکی برای کاپوت و درب صندوق، کامپیوتر سفری، نمایشگر چند منظوره، قفل مرکزی همراه با ریموت کنترل با سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، روکش چرم صندلی‌ها، شیشه‌ها و آینه‌های برقی همراه با گرمکن، سیستم تهویه همراه با دریچه‌های هوا برای سرنشینان عقب با قابلیت فعال و غیرفعال می‌باشد که در مدل‌های فول امکاناتی نظیر سیستم ورود و استارت بدون کلید، سقف پانوراما، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو نقطه‌ای، صندلی‌های برقی همراه با حافظه، تعداد بیشتر ایربگ‌ها و سیستم‌هایESC , DBC و … نیز وجود دارد.

نسل چهارم هیوندای سانتافه

به گزارش یدک مال، نسل قبلی سانتافه جایزهٔ بهترین مدل SUV سه ردیف را در ایالات متحده از آن خود کرد. این ماشین بیشتر رو به سمت تغییراتی در مسائل عمده قابلیت عملکرد و طراحی و رانندگی برای ارتقاء بیشتر برده‌است به‌گونه‌ای که می‌شود آن را به راحتی احساس کرد.

در ظاهر این خودرو شاهد تغییرات زیادی نیستم و فقط اولین چیزی که توجه را به خودش جلب می‌کند تغییر چراغ‌های عقب خودروست که این چراغ‌ها شباهت زیادی به چراغ‌های خودروهای شاسی بلند چینی دارند.

مدل قبلی ظرفیت و فضای بیشتری را نسبت به مدل جدید داشت و به راحتی می‌تواند ۷ انسان بزرگسال را در خود جای دهد. داخل کابین سانتافه به لطف فضای دلپذیر و زیبا، داشتن طراحی جذاب و استفاده از مواد مرغوب بسیار دل‌نشین شده‌است و کنترل و استفادهٔ ساده و راحت قطعات، آن را منحصربه‌فرد کرده‌است.

یکی دیگر از جنبه‌های مطلوب نسل چهارم هیوندای سانتافه موتور V6 استاندارد آن است. این موتور درعین‌حال آرام و بی سروصدا و بسیار قوی و قدرتمند است و قدرتی بیش از شتاب بالا و بکسل کردن را برای شما فراهم می‌کند. رانندگی با هیوندای سانتافه ۲۰۱۶بسیار دل‌چسب است و حس خونسردی را به شما ارائه می‌دهد.

از رقیبان اصلی نسل چهارم هیوندای سانتافه می‌توان شورلت تراورس که دارای صندوق عقب با ظرفیت بسیار بزرگی است و Wagon Like فورد فلکس قدرتمند و کیا سورنتو نام برد.

هیوندای توسان – ix35 -آی ایکس ۳۵:

هیوندایی توسان (Hyundai Tucson) خودرویی است که از سال ۲۰۰۴ تا کنون تولید شده‌است. طراحی آن موتور جلو، خودرو محور جلو،خودرو چهار چرخ محرک بوده‌است. به گزارش یدک مال، نخستین نسل هیوندای توسان در سال ۲۰۰۴ وارد بازار شد که دارای موتور ۲۷۰۰ سی سی بود و پس از ۶ سال نسل دوم آن با تغییرات مثبت بسیاری از لحاظ فنی بود که مهم ترین قسمت آن تعویض موتور قبلی با یک موتور ۲۴۰۰ سی سی بود ، سال ۲۰۱۷ نسل سوم توسان معرفی شد. توسان نسل سوم دارای موتوری ۲۰۰۰ سی سی است که قادر به تولید ۱۶۴ اسب بخار نیرو و ۲۰۵ نیوتن متر گشتاور است و ۰ تا ۱۰۰ آن ۱۱.۵ ثانیه است .

هیوندای توسان
هیوندای وراکروز :

هیوندای وراکروز (Hyundai Veracruz) یا هیوندای آی‌ایکس ۵۵ (Hyundai ix55) خودرویی است که از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۵ در کره جنوبیتولید شده‌است. طراحی آن موتور جلو، خودرو محور جلو و خودرو چهار چرخ محرک بوده طول آن در حالت طبیعی ۱۹۰٫۶ اینچ (۴٬۸۴۰ میلیمتر) و عرض آن در حالت طبیعی ۷۶٫۶ اینچ (۱٬۹۵۰ میلیمتر) است. سیستم جعبه‌دندهٔ آن ۶ دنده به صورت خودکار است.این خودرو در سال ۲۰۰۶ جهت رقابت با لکسوس آرایکس ۳۵۰ به بازار آمد و در بازار به موفقیت رسید. این خودرو جز کراس اورهای متوسط (بهانگلیسی: Mid-size crossover) دسته‌بندی می‌شود و با نام ix55 هم شناخته می‌شود.

وراکروز یا ix55

خودروهای آفرود یا بیابان گرد:

هیوندای گالوپر:

به گزارش یدک مال، (انگلیسی: Hyundai Galloper) که با نامهای گالوپر اکسد، گالوپر سافاری، آسیا گالوپر و گالوپر TCI نیز شناخته می‌شود یکاس یووی سایز متوسط بود که توسط شرکت کره ای هیوندای موتور از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۳ تولید می‌شد. این خودرو بر اساس نسل دوم خودروی میتسوبیشی پاجرو ساخته شده‌است و قطعات آن از سوی شرکت هیوندای موبیس تأمین می‌شد.

هیوندای گلوپر یا گالوپر
هیوندای تیراکان – تراکن:

(Hyundai Terracan) به گزارش یدک مال، خودرویی است که از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۷ و از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۵ (برای بازار چین) توسط شرکتکره‌ای هیوندای موتور تولید شده‌است. طراحی آن موتور جلو و خودرو چهار چرخ محرک بوده است. سیستم جعبه‌دندهٔ آن ۵ دنده به دو صورت خودکار و دستی است.

هیوندای تراکن یا تراکان

خودروهای آفرود یا بیابان گرد:

هیوندایی اس‌کوپه:

(Hyundai Scoupe) به گزارش یدک مال، خودرویی است که در سال‌های ۱۹۹۰–۱۹۹۵در کره (کشور) تولید شده‌است. این خودرو در کلاس خودرو اسپورت قرار گرفته و است. سیستم جعبه‌دندهٔ آن ۵ دنده به دو صورت خودکار و دستی است.

اس کوپه هیوندای
هیوندای تیبرون یا هیوندای کوپه:

(به انگلیسی: Hyundai Tiburon) به گزارش یدک مال خودرویی از شرکت هیوندای موتور است که در سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۸ تولید شده‌است. این خودرو در کلاس خودرو اسپورت قرار گرفته و طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور جلو بوده‌است. این خودرو از یک موتور ۲۷۰۰ سی سی با قدرت ۱۶۷ اسب بخار در ۶۰۰۰ دوربر دقیقه بهره می‌برد.

هیوندای کوپه
هیوندای جنسیس کوپه:

(به کره‌ای현대 제네시스 쿠페) یک خودرو اسپورت کوپه دیفرانسیل عقب ساخت شرکت هیوندای موتور است که در تاریخ ۱۳ اکتبر ۲۰۰۸ در بازار کره عرضه شد. این اولین خودروی کوپه دیفرانسیل عقب هیوندای است و بر روی پلتفرم سدان هیوندای جنسیس ساخته شده‌است.

هیوندای جنیسیس کوپه

امکانات این خودرو عبارتند از: سیستم تهویه مطبوع خودکار – قفل شدن درب‌ها پس از حرکت – بازشدن خودکار قفل درب‌ها پس از تصادف – سپرهای همرنگ بدنه – چراغ‌های مه‌شکن جلو – سیستم مدیریت پیمایش Trip Computer – آنتن جذبی – سنسورهای پارک عقب- سیستم ضد قفل ترمز ABS – سانروف برقی – آینه میانی الکتروکرومیک – سیستم ورود بدون کلید مجهز به سیستم ضد سرقت – تزیینات آلومینیوم – آینه‌های جانبی تاشو برقی – اگزوز دوبل – آینه آرایشی با چراغ – شیشه‌های برقی – سیستم تقسیم نیروی ترمز EBD – سیستم کمکی ترمز BAS – پوشش چرم و کروم دسته دنده – زیرسیگاری متحرک و فندک – شیشه‌های مجهز به سیستم کنترل اشعه خورشید – سیستم صوتی مجهز به CD چنجر – کروز کنترل اتوماتیک – کنترل‌های سیستم صوتی روی فرمان-سیستم کنترل نیروی ترمز در هنگام پیچیدن CBS – سیستم کنترل هرزگردی TRC – سیستم کنترل پایداری ESC – روکش فلزی پدال‌ها – شیشه‌های دودی – صندلی‌های چرم – صندلی برقی راننده مجهز به گرمکن – لامپ زنون – ایربگ‌های جلو و جانبی و پرده‌ای – کلید هوشمند و استارت دکمه‌ای – پشت سری‌های فعال – سیستم کنترل خودکار روشنایی چراغ‌ها – بال عقب – تیغه‌های برف پاکن آئرو.

هیوندایی ولاستر یا ولستر:

(Hyundai Veloster) به گزارش یدک مال خودرویی کوپه سه در است .که از سال ۲۰۱۱ تاکنون در کره جنوبی تولید شده‌است.این خودرو در کلاس خودرو کامپکت کوچک قرار گرفته و طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور جلو بوده‌است. سیستم جعبه‌دندهٔ آن ۶ دنده به صورت دستی و اتوماتیک است.از امکانات خوبی نیز بهره مند می‌باشد که در رنج قیمتی خودش عالیست . هیوندای ولاستر ابتدا در دو تیپ عادی و توربو قابل خریداری بود ولی اکنون هیوندای این دو تیپ را باهم ترکیب کرده‌است و آن را با نام ریمیکس لیمیتد ادیشن نیز به فروش می رساند.همچنین هیوندای ولستر در سال ۲۰۱۱ موفّق به دریافت جایزه طراحی سال شد.

هیوندای ولستر
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
دیدن همه ی نظرات